Det Flyvende Kuffertcirkus har optrådt sammen i 25 år

I sommeren 1989 pakkede Jørgen Stendal Mortensen og Søren Visby en gammel Fiat med gøglerudstyr for at forfølge drømmen om at skabe en gadeforestilling.
Sådan blev Det Flyvende Kuffertcirkus født. I dag 25 år senere er det lille cirkus stadig i fuld sving. De er landsdækkende, men med et klart epicenter i det nordjyske. Det flyvende Kuffertcirkus optræder til byfester, på gågader, på skolen, børnehaver, til dagplejedage, messer, indvielser af kulturhuse, på plejehjem  m.m.

Det er familiepublikummet, der kommer og kigger og derfor sker det ofte at der blandt publikum står forældre, der husker Det Flyvende Kuffertcirkus fra da de selv var børn. Undervisning er også en stor del af arbejdet. Fra et lille iltgivende jongleringskursus på en ellers lidt tør konference til en hel cirkusuge på en skole.

Det Flyvende Kuffertcirkus 25 år

Dengang var de i sort-hvid…. Nu er de blevet grå…

Et 25 års jubilæum skal selvfølgelig fejres

Det gør Det Flyvende Kuffertcirkus med to festforestillinger. En forestilling specielt for byens skoler og institutioner tirsdag d. 23 september og en stor offentlig jubilæumsforestilling lørdag d. 27. september kl 15.00. Til sidstnævnte forestilling optræder Det Flyvende Kuffertcirkus sammen med gamle venner og gode kolleger i et forrygende show. Begge arrangementer foregår i Kedelhallen på Nordkraft, Aalborg. Forestillingen om lørdagen er gratis og tilmelding er ikke nødvendig.

 

Det Flyvende Kuffertcirkus er klar til de næste 25 år under mottoet: Hvor som helst – Når som helst – Allerhelst!

Læs mere om Det Flyvende Kuffertcirkus her

0
  Relaterede indlæg