Tryllekunstneren Steen Pegani

Tryllekunstneren Steen Pegani er kendt for at levere et elegant, sjovt og nærværende trylleshow, hvor alle – uanset alder – bliver rigtig godt underholdt Der er både meget at grine af, og en hel del af de her herlige hvordan-pokker-kan-det-mon-lade-sig-gøre øjeblikke. Publikum er aktivt med fra start til slut og børnene skiftevis råber, er musestille, griner og klapper – og flere hjælper til på scenen undervejs.

Steen Pegani kan snakke med børn i alle aldre, og med flere tusinde forestillinger i bagagen, kan han rutineret håndtere enhver situation der måtte opstå. Når han ikke lige optræder på de skrå brædder, driver han Skandinaviens største specialfirma inden for udstyr til trylleri og cirkus. Desuden underviser Steen Pegani jævnligt ud i magiens kunst og fungerer som magisk konsulent for shows, TV, film og teaterforestillinger.

Showet sammensættes efter det publikum der skal optrædes for, og kan rent aldersmæssigt dække et stort spektrum – fra 3-15 år – på én gang! Længden kan varieres fra 30-45 minutter – evt. 2 x 20 minutter. Publikums antal er underordnet.

Book Steen Pegani eller få yderligere information på tlf. 7562 0217 eller besøg hjemmesiden steenpegani.dk


 

 

Kunderne skriver:
  • Tusind tak for en rigtig god formiddag i Sønderbro Kulturhus den 29. maj, hvor du var mand for at give en masse glade børn en rigtig god oplevelse. Jeg var imponeret over både din velforberedthed, og din fine måde at inddrage børnene i showet."Lene Bro (Hattingskolen)

  • Pegani var en meget professionel tryllekunstner, som fra han trådte ind til han afsluttede havde børn i alle aldre samt voksnes fulde opmærksomhed. Alle følte sig rigtig godt underholdt og hans numre var originale og vel udført og de var nye og overraskende for os. Vi takker mange gange. "Niels Ahrenst (Dalgas Have)